Sisteme integrate

Sisteme integrate cu cele mai bune sisteme automatizate

Structurile ROSSS pot fi integrate cu cele mai bune sisteme de manevrare a gravitației cu sistemde transfer și, de asemenea, cu satelit automat sau pot include sisteme automate cu lift în profunzime unică și dublă. Sistemele integrate ROSSS reprezintă, prin urmare, uniunea întrecalitatea structurilor autoportante ROSSS, caracterizată de deformabilitatea limitată necesară pentru funcționarea corectă a armăturilor automate și cele mai bune sisteme automate și parțial automate disponibile pe piață.

Sisteme automate

pentru a facilita logistica internă și sistemele de control și gestionare a mărfurilor

Echipamentele automate ROSSS sunt potrivirea perfectă între cele mai bune sisteme automate și semiautomate disponibile pe piață, iar calitatea înaltă a structurilor ROSSS autonome este esențială pentru funcționarea corectă a automatismului.

Fiecare structură ROSSS autonomă se caracterizează printr-un concept structural inovator: grinzile și stâlpii garantează o combinație perfectă în ceea ce privește stabilitatea și siguranța, datorită calității ridicate a materialelor folosite și a îngrijirii detaliilor structurii (conexiuni între elemente structurale).

Structurile ROSSS autonome sunt de fapt extrem de puternice, dar în același timp și flexibile și elastice. Ei pot absorbi, amortiza și disipa solicitările, de asemenea în concurs seismic, apoi să

Structurile autonome ROSS provin dintr-o cunoaștere tehnologică aprofundată în ceea ce privește know-how-ul seismic preventiv.

ROSSS planifică și efectuează teste de materiale în cele 3 laboratoare interne din cadrul site-ului său productiv Scarperia și San Piero (FI). Testele privind materialele, detaliile constructive, părți ale structurii și structurilor asamblate efectiv prin exploatarea competențelor structurii proprii de cercetare și dezvoltare și în colaborare cu importante universități italiene.

Structurile ROSSS autonome pot fi integrate cu cele mai bune sisteme de manipulare gravitara, cu sisteme automate de satelit sau cu sisteme de lifturi în profunzime unică și dublă sau alte tipuri de automatizări.

Proiectare și instalare

ROSSS planifică și realizează, la cerere, instalări automate pentru fiecare tipologie și dimensiune, atât pentru interiorul clădirii, cât și pentru clădirile reale din toate punctele de vedere. Structurile auto-clasice ROSSS, instalate pe bază de ciment armat, oferă în același timp suport pentru depozitarea încărcată și pereții de acoperire. Realizarea unei structuri autonome permite exploatarea la maxim a volumelor prin reducerea lucrărilor de construcție necesare în mod obișnuit construcției sale.

ROSSS are o experiență specifică în planificarea și realizarea armăturilor automate de mare înălțime și capacități: așa-numitul depozit HBW-high Bay, prin utilizarea noilor criterii ale ierarhiei rezistențelor. Aceste fitinguri, care pot atinge înălțimi de peste 40 de metri, necesită o atenție deosebită și know-how în termeni de deformare în faza de planificare.

ROSSS planifică și produce propriile structuri autonome în conformitate cu normele în vigoare supuse normelor naționale (“Normele tehnice pentru construcții”, NTC2008) și reglementările europene (EC8), folosind oțeluri conforme cu normele armonizate EN.