Rafturi conventionale

Rafturi Industriale pentru paleti
Nevoi diferite, o singura solutie.

RAFTURI DE PALETI

Rafturile pentru paleți cu cadre laterale cu o capacitate de încărcare de până la 30.000 kg și cu grinzi cu o capacitate de până la 4.500 kg per pereche.

RAFTURI INDUSTRIALE PENTRU PALETI.

Diferite nevoi, o soluție. O noua generație de rafturi pentru paleți. Raftul de palet  se obține prin asamblarea a numai două elemente de bază, rame și grinzi, prin interconectare simplă și fără a recurge la șuruburi, îmbinări sau alte componente.

Cadrele sunt elementele verticale ale structurii și sunt formate din coloane, diagonale și bare transversale; grinzile sunt elementele orizontale și constituie suportul paleților. Noile bare de cupru  sunt rezultatul unui proiect de cercetare care are ca scop atingerea capacității maxime și a celei mai înalte calități și este produs cu cele mai noi tehnologii.

Cuplajul dintre cele două profile permite obținerea unei grosimi duble în punctele în care fasciculul este mai strâns, iar strângerea exclusivă a celor două profiluri asigură o colaborare perfectă între laturile cuplate, evitând astfel alunecarea între ele fără a avea nevoie de puncte de sudură întreaga axă a acestora.

Noua încrucișare a cadrului permite o distribuție simetrică a eforturilor pe coloane, ceea ce duce la o rezistență sporită a cadrului. Stâlpii au fost proiectați pentru toate sarcinile posibile pentru paleți și, de asemenea, pentru a rezista la solicitările seismice. Îmbunătățirea conexiunii cu fascicul vertical permite creșterea rigidității și stabilității întregii structuri, datorită calității superioare a materiilor prime utilizate și atenției acordate detaliilor.

Descoperiți avantajele Iron Fist

Configurați depozitul în funcție de nevoile dvs. Sigur, robust, durabil și ușor de asamblat, Iron Fist este soluția finală pentru stocarea grea. Construit, proiectat și patentat de PRODUCATOR

 • Un mic detaliu care face diferența: elimină coexistența decupajelor goale care pot slăbi capacitatea verticală, armonizează consistența oțelului prin elementul complet, menține marginile libere de perforări, astfel încât să se garanteze cea mai mare încărcare și  rezistenţă.
 • Una dintre cele mai bune grinzi cu cea mai mare performanță de pe piață: rezistă peste dubla sarcină declarată. Fiabilitate ridicată și siguranță în puțin mai mult de un milimetru de grosime.
 • Creșterea rezistenței dinamice la șocuri în timpul manipulării mărfurilor.
 • Lipsa muchiilor ascuțite
 • Foarte vizibilă colorare violet, diferită de alte culori convenționale utilizate pentru semne (roșu = apă fierbinte sau abur supraîncălzit, verde = acizi, portocaliu = tubul clorurat etc …)
 • Montantii cu zinc galvanizat Z200, care sunt mai sigure decât media de piață, în mod normal Z100. Acest lucru oferă o protecție maximă chiar și în zona de tăiere datorită efectului excelent al galvanizării prin tragere.
 • Rezistența maximă: conformația îndoită specială a foliilor implică o cantitate mai mare de oțel în comparație cu standardele de producție actuale.
 • Evaluare mai bună între capacitatea de încărcare și preț: performanțe ridicate, confort deosebit. Absența sudurii pe întreaga axă a profilului datorită ștanțării speciale a aripii exterioare. Îmbinarea și strângerea celor două profile a fost concepută astfel încât să obțină o grosime dublă în părțile mai mult sub tensiune.
 • Distribuția uniformă a rezistenței pe montanți optimizează în mod semnificativ capacitatea de încărcare a cadrului.
 • Mai multă libertate și versatilitate de utilizare în depozit. Creșterea remarcabilă a capacitatii de încărcare în zonele seismice.
 • Reducerea numărului de variante, datorită flexibilitatii grinzii față de măsurătorile în poziție verticală. Acest lucru implică reducerea nivelului stocurilor și, prin urmare, reducerea costurilor, precum și posibilitatea ca clientul să reutilizeze grinzile chiar și în cazul schimbării seriei de coloane.
 • O mai mare adaptabilitate a sistemului, datorită faptului că conexiunea cu grinzi necesită doar 50 mm.
 • Confecționarea specială a șurubului de fixare cu auto-blocare cu cap pătrat, pentru blocarea rapidă la apropierea piuliței (opritor elastic)
 • O gamă largă de cadre și grinzi este disponibilă cu livrare promptă.

GALERIE IRON FIST

Descoperiti lumea Iron Fist.

CULORI DISPONIBILE

Rafturile metalice Iron Fist sunt disponibile in urmatoarele varietati de culori:

STANDARD

 • Galvanizat / Magenta RAL 4003
STANDARD

Disponibile la comanda:

 • Galvanizat / Albastru RAL 5010
 • Galvanizat /Alb RAL 9010
 • Galvanizat / Metalic Aluminium RAL 9006
 • Galvanizat / Galben RAL 1021/li>
 • Galvanizat / Gri RAL 7038
 • Galvanizat / Gri RAL 7026
 • Galvanizat / Portocaliu RAL 2004
Culori speciale (cu minim de comanda)
 • Galvanizat /Culoare RAL
Diagonale  si Orizontale

Oțelul folosit pentru realizarea diagonalelor și a orizontalelor este de tip certificat structural S250 GD, cu o rezistență minimă de curgere a unității de 250 N / mm2. Produsul este obținut prin colaj galvanizat prin profilare.

SUPORTI

Oțelul utilizat pentru fabricarea suportilor  este de tip structural certificat S250 GD, cu o rezistență minimă de curgere a unității de 250 N / mm2. Produsul se obține prin bobine de măturat cu un proces de presare și apoi prin galvanizare.

Grinzi

Oțelul utilizat pentru fabricarea grinzilor este de tip structural certificat S355 MC, cu o rezistență minimă la curgere a unității de 355 N / mm2. Produsul este obținut din bobine prin profilare și apoi prin coasere.

Stalpi

Oțelul utilizat pentru realizarea montanților este o structură certificată tip S350 GD, cu o rezistență minimă de curgere a unității de 350 N / mm2. Produsul este obținut din bobine galvanizate prin presarea și procesul de formare la rece a rolelor.