Platforme Modulare

Platforme modulare cu mezanin

MODULAR ȘI UȘOR DE ASAMBLAT

Datorită structurii cu șuruburi, nu este nevoie de ajutorul unor mijloace speciale de montat și permite, de asemenea, ajustările adesea necesare în momentul instalării.
Gama largă de secțiuni disponibile, atât pentru grinzi, cât și pentru coloane, permite construirea în condiții de siguranță a mezaninelor și structurilor mai înalte cu mai multe etaje, cu o performanță suplimentară a capacității și cu mai multe deschideri libere, cu avantaje foarte mari ale unor utilizări specifice.

Pionieri în concept Anti-seismic

ROSSS are un background tehnic excelent în construcția de structuri rezistente la cutremure, așa cum demonstrează brevetul obținut pentru bazele anti-seismice, o colaborare cu Universitatea din Florența și Atena și gama largă de soluții tehnice adoptabile pe MECANO, care vă vor asigura siguranța în zonele cu risc de cutremur.
Iulie 1996
ROSSS instalează primele plante anti-seismice în 1996 în Bologna și în 1997 în Umbria.
Mai 2006
ROSSS efectuează teste importante pe tabelul Vibranting al Universității din Atena.
2006-2014
ROSSS colaborează cu Facultatea de Inginerie a Universității din Florența și CISI pentru redactarea primei reglementări privind rafturile anti-sismice pentru paleți.
Mai 2012
ROSSS desenează TREE CHEESE, primul rack seismic specific pentru industria produselor lactate.
Septembrie 2012
ROSSS livrează primele antrepozite anti-seismice TREE CHEESE la fabricile de produse lactate afectate de cutremur cu doar patru luni înainte de cutremurul din Emilia și Lombardia.

Mecano vă permite să creați mezanine cu capacitatea și distanța mai mare între coloane (deschideri libere).

Descoperiți toate utilizările disponibile: mezanine pentru medii industriale, birouri, pentru îmbrăcăminte agățată

Avantajele  Mecano

  • Performanță mai mare: conectarea directă a grinzilor la coloane. Creșterea performanțelor și a intervalului liber. Mecano este conceput pentru a garanta întotdeauna conectarea directă a fasciculelor pe coloane în cele două direcții principale, astfel încât să nu creeze excentricitate în schema statică, care este deosebit de importantă în zonele de cutremur.
  • Mai multă siguranță: absența totală a sudării. Întreaga structură este asamblată cu șuruburi. Sudarea este o prelucrare tehnică care necesită un înalt profesionalism și care, prin urmare, poate fi supusă unor erori de execuție potențiale cu consecințe foarte grave pentru siguranța la mezanin. Pentru aceasta am eliminat total sudurile.
  • Mai mult modularitate: unități modulare. Pentru următoarea extensibilitate a instalației. Toate elementele Mecano sunt modulare pentru a permite extinderea sau modificarea ușoară și ieftină a sistemului la o dată ulterioară.
  • Mai ușoară ajustare anti-seismică. Introducerea simplificată a înclinării diagonale. Mecano, datorită modularității sale, facilitează introducerea elementelor de înclinare diagonală în cazul îmbunătățirii și / sau ajustării anti-seismice.t. Simplified insertion of diagonal bracing. Mecano, thanks to its modularity, makes easier the insertion of diagonal bracing in the case of improvement and / or anti-seismic adjustment.
  • Mai multă versatilitate: 3 tipuri de coloane. Pentru a construi structuri cu fiecare tip de plasă structurală. Trei tipuri de profile, împreună cu grosimea diferită disponibilă, vă permit să utilizați coloana de dimensiune adecvată pentru nevoile dvs. specifice. Această variabilitate permite obținerea unei coloane corect dimensionate pentru orice tip de plasă structurală: acest lucru permite realizarea unor etaje intermediare în etaje multilaterale, conforme cu cerințele noilor criterii anti-seismice.
  • Mai multă versatilitate: 4 profile de fascicul. Pentru a construi structuri cu fiecare tip de plasă structurală. 4 profile de grinzi disponibile fac din Mecano un sistem flexibil capabil să răspundă nevoilor diferite într-un mod versatil.
  • Montare mai ușoară: formată la rece. Elementele structurale sunt mai ușoare. Luminozitatea elementelor, care derivă din faptul că profilurile sunt formate la rece, face mai ușoară faza de montare.
  • Capacitate mai mare: gamă largă de secțiuni. Creșterea performanțelor și a intervalului liber. Gama largă de secțiuni disponibile, atât pentru grinzi, cât și pentru coloane, permite realizarea unor etaje intermediare cu o performanță mai bună a debitului și cu mai multe deschideri libere, de asemenea peste 7 metri, cu avantaje deosebite în manipulare.

GALERIE MECANO

CULORI DISPONIBILE

STANDARD
  • Galvanizat / Gri RAL 7038
Traverse încrucișate

Sistemul înclinat în funcție de destinația seismică și de caracteristicile structurale ale instalației.

Plăci de conectare

Oțelul utilizat pentru realizarea plăcilor de bază este de tip 3.1 certificat de tip S235JR. Oțelul este fabricat din bobine galvanizate cu tăiere cu laser

Grinzile

Oțelul utilizat pentru realizarea grinzilor este de tip 3.1 certificat tip S235JR. Oțelul este realizat din bobine galvanizate prin profilare.

Oțelul utilizat pentru realizarea plăcilor de bază este de tip 3.1 certificat de tip B, S235JR, cu un efort minim de rupere de unitate de 235 N / mm2. Produsul este obținut prin turnare, prin ștanțare și prin îndoire ulterioară.

Coloane

Oțelul utilizat pentru realizarea coloanelor este 3.1 tip structură certificat, S 235JR, din secțiune tubulară.