Unizinc Rafturi Arhiva

Rafturi interconectate

Unizinc Easy Rafturi Arhiva

Rafturile interconectate fara suruburi

RAFTURI SI TRAVERSE POTRIVITE PE ORICE NEVOIE

UNIZINC EASY este un raft galvanizat ușor, cu rafturi curente și transversale, care sunt ușor de adaptat la cele mai diferite cerințe de depozitare, proiectate pentru a permite o mai mare ușurință a asamblării grinzilor și deci a rafturilor.

Galvanizarea permite folosirea chiar și în locuri umede. Structura grinzii UNIZINC are un profil unic în sectorul său: oțelul este concentrat tocmai în partea supusă unei încărcări mai mari, adică la extremitatea secțiunii, evitând astfel risipa inutilă de material de-a lungul axei neutre.

Descoperiti avantajele Iron Fist

Configurați depozitul în funcție de nevoile dvs. Sigur, robust, durabil și ușor de asamblat, Iron Fist este soluția finală pentru stocarea grea. Construit, proiectat și patentat de ROSSS

 • UNIZINC EASY a eliminat cârligele de susținere a grinzilor, înlocuindu-le cu un element unic de fixare din material compozit armat cu fibre, pe care veți găsi deja introduse cele două capete ale fiecărui curent.
  În acest fel, nu este necesar să efectuați trei operații de montare, constituite de necesitatea de a fixa cele două cârlige și apoi de a monta traversa.
  Cu UNIZINC EASY, pur și simplu montați cele două extremități pe coloane și ansamblul grinzilor este făcut.
 • Noul sistem de conectare exclusiv pentru materialul compozit armat cu fibre se potrivește tocmai în locașurile prevăzute pe montanți: de aici rezultă o mai mare stabilitate a întregului raft.
 • Noul concept al rafturilor de susținere, fără găuri și fără margini ascuțite, permite crearea unei suprafețe complet uniforme și absolut sigure.
 • În cazul unei configurații cu mezanin, suportul de susținere al pardoselei realizat într-o singură bucată, fără sudură, este mult mai rezistent. Mai multă rezistență se datorează și sistemului special de fixare caracterizat prin bare longitudinale care trec prin coloană, în locul montării frontale tradiționale. Acest sistem oferă o rezistență mult mai mare la sarcina verticală, pentru utilizarea în siguranță a mezaninului. Absența completă a muchiilor ascuțite care ar putea răni oamenii și ar putea deteriora materialele
 • Noul design al rafturilor de susținere face ca întreaga suprafață să fie formată atunci când acestea sunt asamblate mai puternic. De fapt, rafturile UNIZINC EASY au un sistem unic de interblocare, datorită căruia nu se flexează în corespondență cu laturile de cuplare: devin, prin urmare, odată montate, o suprafață rigidă și solidă, ca și cum ar fi constituit dintr-un singur element și care, odată montat pe traversa, conferă noi nivele de stabilitate structurii raftului în ansamblu.
 • Picioarele din plastic sunt realizate din plastic special, armat cu fibră de sticlă, rezistent la presiune. Imprimat direct de la ROSSS cu material virgin pentru a da un plus de putere. Grosimea piciorului 5 mm.
 • “T închis” profil vertical, cu o secțiune frontală de 56 mm și o zonă mare de profil, posibilă prin dezvoltarea profundă a spatelui; asigură o rezistență considerabilă la încărcătură, unitar într-o zonă frontală limitată.
 • Galvanizarea grinzilor = z 200. Galvanizarea grinzilor și a rafturilor z = 140. Codul Z urmat de un număr X indică faptul că fiecare metru pătrat de tablă are o acoperire egală cu X grame de zinc. O cantitate care trebuie masurata cu grijă ca zincul joacă doar funcția de acoperire anticorozivă din tablă: nu constituie un element structural care sa contribuie la performanța fizică și mecanică a structurii pe care o acoperă – o cantitate mai mare de zinc egală cu grosimea finală a structurii, implică, de fapt, o cantitate mai mică de oțel.  Din acest motiv, pentru elementele structurale UNIZINC, au fost adoptate combinații specifice, z 200 și z 140, asigurând astfel raportul ideal între performanța structurală și rezistența la coroziune.
 • Datorită capacității de a alege, în funcție de nevoile specifice, între picioarele din plastic, disponibile fie în versiune dublă sau unică, fie în metal, UNIZINC EASY asigură o stabilitate maximă în toate condițiile de utilizare.
 • Conectarea traversei necesită doar un spațiu de cuplare de 37,5 mm, ceea ce garantează o mai mare flexibilitate de utilizare.
 • În cazul unei configurații mezanin, este posibilă dezvoltarea unor structuri de înălțime standard de până la 6 metri, echipate și cu suprafețe la jumătatea distanței. Există posibilitatea de a plasa suprafețe galvanizate între 900 mm și 2100 mm lungime (spațiu 300 mm) și între 300 și 1200 mm adâncime (spațiu de 100 mm).

GALERE UNIZINC

CULORIDISPONIBILE

Unizinc Easy cu carlig este produs in urmatoarele game de culori

STANDARD
 • Acest produs este disponibil doar galvanizat
RAFTURI

Oțelul utilizat pentru construirea rafturilor este de tipul 3.1 de tip certificat, DX51D + Z100. Produsul este fabricat din bobine, prin turnare și profilare.

Grinzi

Oțelul utilizat pentru realizarea traverselor este 3.1 tip structură certificat, S250GD + Z100 cu un efort minim de rupere de 250 N / mm2. Produsul este obținut din bobine galvanizate, prin turnare și profilare la rece.

Picioare

Oțelul utilizat pentru construirea picioarelor este de tipul 3.1 de tip certificat, DX51D + Z200. Produsul este fabricat din bobine galvanizate, prin turnare și profilare.

Traverse

Oțelul utilizat pentru construcția barelor transversale este de tipul 3.1 de tip certificat, DX51D + Z140. Produsul este fabricat din bobine galvanizate, prin turnare.