Închiriați sau achiziționați? Stivuiți sau remorcați? Utilizați la interior sau exterior? Găsiți echipamentul care se potrivește cerințelor dumneavoastra

Transpalete manuale

Un partener ușor de utilizat pentru lucrările de transport, care poate fi folosit cu ușurință cu o cantitate mică de forță.

Tipuri:

 • Transpalete manuale clasice
 • Transpalete silentioase
 • Transpalete PRO
 • Transpalete pt ridicare la inaltime
 • Transpalete cu cantar
 • Transpalete pentru medii specializate
 • Transpalete pentru paleti atipici

Ideala pentru utilizare zilnica, transpaleta manuala are un design clasic si garantie pe viata. Este usor de utilizat pentru incarcare, descarcare si preluarea comenzilor si asigura durabilitate la costuri reduse.

Aveti nevoie de o transpaleta universala rezistenta care sa se preteze in toate aplicatiile?

Transpaleta manuala este proiectata pentru o durata lunga de viata de servicii sigure si fiabile. Ofera performante optime in toate aplicatiile de transport orizontal.

Se pot configura conform aplicatiei dumneavoastra.

Transpalete electrice

Sunt construite pentru a spori productivitatea în depozitul dvs. prin eficiența alimentată de baterii. Când vine vorba de îndeplinirea sarcinilor de depozitare și livrare, linia completă de transpalete electrice face față oricărei provocări. Folosite în diverse industrii, cum ar fi alimentația și băuturile, comerțul cu amănuntul și producția, transpaletele electrice vă permit să navigați cu ușurință chiar și pe cele mai înguste culoare și oferă o versatilitate de neegalat. Aceste produse sunt perfect potrivite pentru aplicații care nu necesită neapărat opțiuni mari de așezare.

Tipuri:

 • Transpalete electrice cu operator pedestru
 • Transpalete electrice cu platforma
 • Transpalete electrice cu cabina
 • Transpalete electrice cu scaun pentru operator

Transpaletele sunt adecvate pentru toate tipurile de aplicatii cu sarcini usoare, cum ar fi transportul pe orizontala, incarcare/descarcare si operatii de order picking. Aceste transpalete sunt usor de utilizat, avand un brat de comanda ergonomic si comenzi digitale. Performanta si eficienta excelente.

Se pot configura conform aplicatiei dumneavoastra.

Stackers (transpalete electrice cu catarg)

Sunt construite pentru a spori productivitatea în depozitul dvs. prin eficiența alimentată de baterii. Când vine vorba de îndeplinirea sarcinilor de depozitare și livrare, linia completă de transpalete electrice face față oricărei provocări. Folosite în diverse industrii, cum ar fi alimentația și băuturile, comerțul cu amănuntul și producția, transpaletele electrice vă permit să navigați cu ușurință chiar și pe cele mai înguste culoare și oferă o versatilitate de neegalat. Aceste produse sunt perfect potrivite pentru aplicații care nu necesită neapărat opțiuni mari de așezare.

Tipuri:

 • Stacker cu operator pedestru
 • Stacker cu platforma
 • Stacker cu catarg retractabil
 • Stacker cu cabina si scaun pentru operator

Proiectate pentru operatiuni de stivuire de sarcini usoare pana la grele. Un design sigur, durabil si compact. Pretabile pentru aplicatii de transport pe orizontala, order picking si stivuire la raft. Disponibile si modele pentru sustinere suplimentara, suprafete neuniforme, manipulare paleti inchisi, manipulare sarcini double (double stacking).

Se pot configura conform aplicatiei dumneavoastra.

Reach Trucks (electrostivuitoare cu catarg retractabil)

Un stivuitor cu catarg retractabil este o piesă de echipament de manipulare a materialelor, folosită în depozite în care operatorii trebuie să mute paleți în și din rafturi care pot avea o adâncime de un sau doi paleți. Reach truck-urile sunt potrivite pentru o varietate de industrii, cum ar fi depozite, centre de distribuție și fabrici de producție. Reach Truck-ul are intervale de întreținere mai lungi și motoare AC pentru a vă menține în funcțiune, ceea ce duce la creșterea timpului de funcționare.

Tipuri:

 • Reach trucks pentru aplicatii simple
 • Reach trucks pentru aplicatii complexe
 • Reach trucks cu cabina inclinabila
 • Reach trucks pentru culoare inguste
 • Reach trucks multidirectionale
 • Reach trucks pentru interior si exterior

Electrostivuitoarele cu catarg retractabil sunt proiectate pentru ridicarea de sarcini grele la inaltimi mari de depozitare, pentru ridicare si coborare rapida si continua. Fiind concepute pentru operarea la inaltimi mari de depozitare, compartimentul pentru operator deschis, plafonul transparent si designul catargului asigura o vizibilitate excelenta asupra sarcinii. Experienta operatorului este de asemenea imbunatatita de podeaua, scaunul si comenzile ajustabile.  

Se pot configura conform aplicatiei dumneavoastra.

Stivuitoare electrice cu furci frontale

Construite pentru durabilitate, eficiență și calitate, stivuitoarele electrice sunt concepute pentru a vă ajuta să faceți față tuturor nevoilor dvs. de manipulare a materialelor. Stivuitoarele electrice sunt utilizate într-o mare varietate de aplicații, inclusiv producție, depozitare, distribuție, băuturi și vânzare cu amănuntul, iar opțiunile noastre pentru interior și exterior sunt concepute pentru a vă crește eficiența și pentru a vă ajuta să duceți la bun sfârșit treaba.

Stivuitoarele electrice funcționează cu o baterie care servește atât ca contragreutate pentru a stabiliza echipamentul în timpul utilizării, cât și ca sursă de energie. În plus, bateria ajută la protejarea mediului prin funcționare silențioasă, cu emisii reduse și capabilități reîncărcabile. Stivuitoarele electrice pot avea fie baterii plumb-acid, fie baterii litiu-ion, în funcție de nevoie. Aceste caracteristici nu numai că fac ca acest stivuitor să fie atrăgător pentru operare, ci și ideal pentru maximizarea productivității datorită vitezei, puterii și manevrabilității sale.

Tipuri:

 • 24-Volti
 • 48-Volti
 • 80-Volti
Electrostivuitoarele cu furci frontale sunt proiectate pentru ridicarea de sarcini medii si grele la inaltimi de depozitare, pentru ridicare si coborare. Versatile, pentru interior si exterior. Motoarele puternice asigura o capacitate mare de urcare si o viteza ridicata de deplasare, caracteristici care fac ca electrostivuitorul sa fie potrivit pentru aplicatii solicitante, rezervate in mod normal stivuitoarelor echipate cu motoare cu ardere interna. Multumita unghiului mare de virare a rotilor de pe puntea spate, stivuitorul poate efectua, daca acest lucru este necesar, manevre chiar si in spatii inguste, de exemplu in zone de productie sau de depozitare. Siguranta operatorului este imbunatatita si de vizibilitatea excelenta in toate directiile. Se pot configura conform aplicatiei dumneavoastra.

Stivuitoare cu combustie si furci frontale

Stivuitoarele cu combustie internă (IC) sunt într-o clasă proprie atunci când vine vorba de aplicații de ridicare grele. Stivuitoarele pneumatice IC sunt centrale versatile și sunt folosite aproape exclusiv în aer liber în industrii precum forjarea, petrolul și gazele, betonul și multe altele. Gama de stivuitoare IC este proiectată cu o ergonomie avansată, servodirectie cu senzor de sarcină și vizibilitate excelentă, astfel încât să puteți îndeplini întotdeauna treaba.

Tipuri:

 • Stivuitoare cu convertor de cuplu
 • Stivuitoare cu transmisie hidrostatica
 • Stivuitoare pentru capacitati mari

Asigura stabilitate si productivitate in timpul aplicatiilor usoare pana la foarte solicitante la exterior. Nivelul scazut de zgomot si vibratii, precum si gama larga de cabine disponibile, contribuie la confortul operatorului. Modele rapide si usor de manevrat, sunt disponibile cu motoare diesel sau LPG. Oferim de asemenea motostivuitoare cu combustie interna cu anvelope elastice pentru operatiuni in spatii inguste la interior. ​​​​​​​

Transmisia hidrostatica (HST) sporeste manevrabilitatea si permite schimbari rapide de directie, frana de motor si accelerare puternica. Cu toate acestea, transmisia cu convertizor de cuplu este ideala pentru deplasarile pe distante mai lungi si uniforme.

Se pot configura conform aplicatiei dumneavoastra.

Order pickers (preparatoare de comenzi)

Un order picker este un echipament folosit pentru a ajuta operatorii să ajungă confortabil la cele mai înalte rafturi pentru ridicarea comenzilor. Colectorii de comenzi pot manevra cu ușurință culoarele înguste din depozite, cu impact minim pe rafturi în timpul ridicării de cazuri.

Tipuri:

 • Order picker pentru sarcini usoare
 • Order picker pentru inaltimi mici
 • Order picker pentru inaltimi medii
 • Order picker pentru inaltimi mari

Pentru procesele de order picking specializate, oferim modele adecvate cu platforma elevabila pentru operator si comenzi pentru operarea la diferite inaltimi, precum si preparatoare de comenzi cu telecomanda, printre altele.

Disponibile si versiunile walk-through pentru plasarea paletilor direct pe furci.

Posibilitatea montarii unei cabine spatioase si comenzior ajustabile ce asigura confortul operatorului chiar si la inaltime.

Echipamente de tractare

Tractoarele de remorcare sunt construite pentru a crește productivitatea și pentru a oferi soluția ideală de transport orizontal pentru livrarea materialelor în întreaga unitate. Potrivite în mod ideal pentru producțiemajoritatea dintre tractoarele electrice de remorcare sunt echipate cu motoare de curent alternativ pentru o eficiență sporită, o durată de funcționare și o întreținere redusă, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la îndeplinirea lucrărilor. Ce se întâmplă dacă trebuie să atașați încărcături de diferite dimensiuni? Nici o problema. Există mai multe opțiuni de cuplare disponibile, astfel încât să puteți transporta o varietate de materiale diferite eficient și ușor, în funcție de dimensiunea încărcăturii dvs.

Tipuri:

 • Echipament de tractare cu operator pedestru
 • Echipament de tractare cu cabina
 • Echipament de tractare cu scaun pentru operator

Proiectate pentru deplasarea cu usurinta a carucioarelor de marfa, echipamentele de tractare cu operator pedestru sunt compacte, manevrabile si usor de utilizat. Echipamentele pot stivui fara efort cadre de rezistenta de pana la 1.5 tone, chiar pe suprafete accidentate.
Carucioarele de marfa pot fi atasate sau detasate cu usurinta pentru cresterea productivitatii.

Echipamente de tractare electrice cu motoare eficiente din punct de vedere energetic asigura accelerarea lina, imbunatatind productivitatea si contribuind la procesele mai eficiente in cadrul aplicatiilor. 

VNA (Verry Narrow Isle Trucks – Electrostivuitoare pentru culoare inguste)

Avand la baza conceptul electrostivuitoarelor cu catarg retractabil, VNA-urile sunt proiectate pentru operatiuni cu operator in cabina in culoare foarte inguste de lucru. Aceste modele VNA sunt concepute pentru ghidare pe fir sau pe sine, permitand operarea rapida, dar in siguranta, cu o viteza optimizata de deplasare si de ridicare.

Tipuri:

 • VNA cu scaun pentru operator
 • VNA cu cabina compacta

Sunt disponibile cu turela pentru flexibilitate sau cu furci rotative pentru cele mai inguste culoare. Totodata sunt echipate cu hardware telematic, ceea ce le face echipamente inteligente care pot fi conectate la alte echipamente si sisteme. Acest lucru va permite sa le monitorizati usor activitatea si sa le imbunatatiti productivitatea, siguranta si eficienta. Pot avea caracteristici speciale precum furci care pot prelua si depozita sarcini pe ambele parti pentru un plus de productivitate si de siguranta. 

Se pot configura conform aplicatiei dumneavoastra.

Solutii semi-automatizate (Raft semi-automatizat de tip Shuttle)

Aceasta solutie de stocare in adancime foloseste un sistem shuttle semi-automatizat pentru a depozita si extrage marfurile paletizate de pe rafturi. Radioshuttle-ul este plasat in raft de un stivuitor sau de un reach truck. Cu ajutorul Radioshuttle-ului, operatorii economisesc mult timp deoarece singura lor sarcina este de a duce paletul la intrarea in raft. In timpul in care Radioshuttle-ul duce paletul in pozitia sa finala, operatorul are timp sa preia urmatorul palet. Astfel, numarul paletilor stocati va fi mai mare pentru aceeasi perioada de timp, crescand productivitatea si scazand costurile operationale.

Fiecare Radioshuttle este echipat cu functii precum lumini de avertizare, semnale audio, sisteme de afisare luminoase si clare, precum si sistem de scanare cu laser. Pregatit pentru industria 4.0 cu WiFi, RFID si WMS. Comunica de la distanta cu stivuitorul printr-o functie simpla de apasare care serveste un numar nelimitat de sisteme shuttle. Sinele si ghidajele de intrare ii ajuta pe operatori sa plaseze cu usurinta Radioshuttle-ul in raft. Radioshuttle-ul suporta mai multe tipuri de alimentare si poate functina mai mult de 8 ore cu baterii standard sau mai mult de 16 ore cu baterii litiu-ion. 

Se pot configura conform aplicatiei dumneavoastra.

Solicitare oferta

Câmpurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii pentru a valida formularul de cerere ofertă.

Scrie-ne pe WhatsApp

Completează formularul pentru a primi ofertă în 24 ore

X
Call Now ButtonSuna Acum