Rafturi industriale pentru depozite

Cautati rafturi pentru depozitul dvs.? Rafturi-Romania.eu are o gama larga de rafturi industriale pentru depozite mici, mari sau medii. Avem rafturi pentru orice tip de stocare, inclusiv rafturi paleti, rafturi drive-in, rafturi mobile, naveta cu paleti, gravitationale, push-back, rafturi cantilever, rafturi conventionale, rafturi de arhiva si platforme metalice

Echipa noastra de vanzari va va contacta imediat sa va prezinte cele mai bune oferte pentru spatiul pe care il aveti. Consilierea este GRATUITA, nu implica niciun cost sau obligatie din partea dvs. Echipa noastra de profesionisti va pot ajuta cu orice informatie de care aveti nevoie, inclusiv daca sunteti interesat de diferente intre tipurile de rafturi de depozit sau ce se potriveste cel mai bine pentru spatiul de depozitare pe care il aveti.

Completati formularul de alaturi si va contactam in cel mai scurt timp!

Nu mai asteptati! Contactati-ne acum pentru a afla mai multe despre rafturile noastre!

Gama larga de produse pentru orice tip de stocare

Consultanta gratuita

Livrare prompta

Instalare rapida

Garantie de calitate

Tipuri de rafturi

Rafturile sunt structuri metalice sau din lemn care permit depozitarea si organizarea diferitelor tipuri de marfuri, produse sau documente. Exista mai multe tipuri de rafturi, in functie de nevoile si preferintele fiecarui client.

Rafturi paleti

Rafturile paleti sunt rafturi mari si rezistente, care pot sustine greutati mari si pot fi accesate cu ajutorul stivuitoarelor sau transpalelor. Rafturile paleti sunt ideale pentru depozitarea paletilor cu marfuri voluminoase, grele sau omogene, cum ar fi materiale de constructii, produse alimentare, bauturi, etc. Rafturile paleti permit o utilizare eficienta a spatiului vertical si orizontal, precum si o vizibilitate buna a produselor depozitate. Un exemplu de raft paleti este cel din imaginea de mai sus.

Rafturi drive-in

Rafturile drive-in sunt rafturi speciale, care permit stivuitoarelor sa intre in interiorul structurii pentru a depozita sau a prelua paletii. Rafturile drive-in sunt potrivite pentru depozitarea paletilor cu marfuri identice sau cu o durata lunga de stocare, cum ar fi produse congelate, refrigerate, chimice, etc. Rafturile drive-in ofera o capacitate mare de depozitare intr-un spatiu redus, dar au dezavantajul ca nu permit accesul direct la toate paletii (sistemul FILO - first in, last out). Un exemplu de raft drive-in este cel din imaginea de mai sus.

Rafturi mobile

Rafturile mobile sunt rafturi care se pot deplasa pe sine montate pe podea, prin intermediul unui sistem mecanic sau electric. Rafturile mobile sunt adecvate pentru depozitarea paletilor cu marfuri diverse sau cu o durata scurta de stocare, cum ar fi produse farmaceutice, textile, cosmetice, etc. Rafturile mobile permit o optimizare a spatiului disponibil si un acces facil la toate paletii (sistemul FIFO - first in, first out). Un exemplu de raft mobil este cel din imaginea de mai sus.

Naveta cu paleti

Naveta cu paleti este un dispozitiv automatizat care se deplaseaza pe sine montate pe rafturi si care transporta paletii la locul dorit. Naveta cu paleti este utila pentru depozitarea paletilor cu marfuri cu o cerere mare sau cu o fluctuatie sezoniera, cum ar fi produse electronice, electrocasnice, jucarii, etc. Naveta cu paleti asigura o viteza mare de manipulare a paletilor si o reducere a costurilor operationale. Un exemplu de naveta cu paleti este cel din imaginea de mai sus.

Rafturi gravitationale

Rafturile gravitationale sunt rafturi inclinate, care permit paletilor sa alunece pe role sau pe sine datorita fortei gravitationale. Rafturile gravitationale sunt indicate pentru depozitarea paletilor cu marfuri perisabile sau cu o data de expirare limitata, cum ar fi produse proaspete, lactate, panificatie, etc. Rafturile gravitationale asigura o rotatie continua a stocului si un control al calitatii produselor. Un exemplu de raft gravitational este cel din imaginea de mai sus.

Rafturi push-back

Rafturile push-back sunt rafturi care permit stivuitoarelor sa impinga paletii pe sine montate pe rafturi si sa ii scoata prin efectul elastic al unor arcuri sau amortizoare. Rafturile push-back sunt recomandate pentru depozitarea paletilor cu marfuri similare sau cu o frecventa medie de manipulare, cum ar fi produse metalurgice, plastice, cauciuc, etc. Rafturile push-back ofera o densitate mare de depozitare si o flexibilitate a operatiunilor. Un exemplu de raft push-back este cel din imaginea de mai sus.

Rafturi cantilever

Rafturile cantilever sunt rafturi care au brate orizontale sustinute de stalpi verticali si care pot depozita marfuri lungi, grele sau neregulate, cum ar fi profile metalice, tuburi, grinzi, scanduri, etc. Rafturile cantilever permit o adaptare a lungimii si a inaltimii bratelor in functie de dimensiunile marfurilor si un acces usor la acestea. Un exemplu de raft cantilever este cel din imaginea de mai sus.

Rafturi conventionale

Rafturile conventionale sunt rafturi simple, care pot depozita marfuri mici, usoare sau variate, cum ar fi cutii, pungi, sticle, etc. Rafturile conventionale sunt folosite in magazine sau in depozite mici, unde nu este nevoie de echipamente speciale pentru manipularea marfurilor. Rafturile conventionale permit o organizare si o etichetare a produselor si un acces direct la acestea. Un exemplu de raft conventional este cel din imaginea de mai sus.

Rafturi de arhiva

Rafturile de arhiva sunt rafturi destinate depozitarii documentelor, dosarelor, cartilor sau altor materiale informationale. Rafturile de arhiva sunt utilizate in biblioteci, arhive, birouri sau alte institutii care au nevoie de pastrarea si consultarea documentelor. Rafturile de arhiva permit o clasificare si o protectie a documentelor si un acces rapid la acestea. Un exemplu de raft de arhiva este cel din imaginea de mai sus.

Platforme metalice cu mezanin

Platformele metalice cu mezanin sunt structuri metalice care creeaza un nivel intermediar intre podea si tavan si care pot sustine rafturi sau alte echipamente. Platformele metalice cu mezanin sunt folosite pentru a extinde suprafata utila a unui depozit sau a unui magazin, fara a modifica structura cladirii. Platformele metalice cu mezanin permit o exploatare maxima a spatiului disponibil si o integrare a diferitelor functii (depozitare, productie, expunere, etc.). Un exemplu de platforma metalica cu mezanin este cel din imaginea de mai sus.

Sunteti interesat de unul dintre tipurile de rafturi de mai sus? Completati formularul de mai jos pentru a afla mai multe despre caracteristicile, avantajele si preturile rafturilor noastre. Echipa noastra de vanzari va va contacta in cel mai scurt timp pentru a va oferi o oferta personalizata.

Scrie-ne pe WhatsApp

Completează formularul pentru a primi ofertă în 24 ore

X
Call Now ButtonSuna Acum